Rak kostiju kod pasa i upotreba K-9 Immunity™

Rak kostiju je, nažalost, jedna od najčešćih vrsta raka kod pasa. Osteosarkom je tip raka kostiju kod pasa koji se najčešće sreće. To je tip psećeg raka koji nastaje na površini kosti i napreduje do centra. Efikasnost lečenja raka kod psa zavisi od nekoliko faktora, od kojih je jedan stepen do koga je rak prodro u kost, a posebno je pitanje da li je napao mesto na kome se nalazi koštana srž - šupalj deo u centru kosti.

Lečenje koje se koristi kod većine pasa je operacija kojom se uklanja tumor. Obično se amputira ceo ud, mada se ponekad može izvesti i operacija za spašavanje kosti, sve zavisi od veličine i stepena tumora. Uspešan rezultat hirurškog uklanjanja prvenstveno zavisi od toga da li nakon operacije imunitet psa može efikasno da se odbrani od pojave tumora u nekom drugom delu tela. Zato se često nakon operacije preporučuje imunomodulaciona terapija. Bez imunoterapije sama operacija nikad ne mora dovesti do potpune remisije. Ukoliko se ne učini nešto za poboljšanje imuniteta psa, rak kostiju se vraća u 99% slučajeva, bez obzira na uspešnost same operacije.

Najčešće se posle operacije koristi hemoterapija, ali ona, nažalost, ne funkcioniše dobro u većini slučajeva raka kostiju. Pored nje se koristi i radijacija, i ona može biti dobra, posebno za smanjivanje bolova, kada operacija nije moguća. Ali važno je shvatiti da hemoterapija, operacija i zračenje ne mogu same po sebi izlečiti psa obolelog od raka. Potrebno je da imunitet samog psa prevaziđe kancer. Iako se najčešće sreće rak kostiju formiran na jednom mestu, ta bolest je kod psa zapravo sistematska. Njeno savlađivanje zahteva sistematski odgovor.  

Iz našeg iskustva, kombinacija operacije i/ili zračenja, i nekog oblika imunomodulacione terapije poput lečenja K-9 Immunity™ i sličnim proizvodima, uopšteno dovodi do boljih rezultata od same operacije. Izgleda da je ovo vrsta psećeg kancera koja najbolje odgovara na imunomodulacionu terapiju kada su svi ostali parametri isti. Kod inače zdravih mlađih pasa i pasa srednjih godina, rezultati nakon operacije i lečenja K-9 Immunity™ vode do potpune remisije u velikom procentu slučajeva. 

Pošto troškovi hemoterapije, zračenja i operacije mogu biti prilično visoki, često nas pitaju o korišćenju samog K-9 Immunity™, bez bilo koje druge terapije.  Mada ovo nije najbolja opcija u savlađivanju bolesti, ponekad uspeva, a ponekad ne. Na uspešan ishod lečenja osteosarkoma ili bilo koji drugi medicinski izazov utiču mnogi faktori.  U igri su starost psa, način ishrane, opšte zdravstveno stanje, ostali lekovi koje uzima, prethodne bolesti i genetska dispozicija. Ali ima mnogo slučajeva za koje sigurno znamo da je samo imunomodulaciona terapija  (K-9 Immunity™ i K-9 Transfer Factor™) dovela do potpune remisije psećeg raka kosti. Nada postoji. Ali o svemu ovom uvek bi trebalo da popričate sa vašim veterinarom. Svaki pacijent je drugačiji i u borbi protiv raka važno je izabrati najbolju kombinaciju tretmana. O svemu ovome možemo porazgovarati i sa vašim veterinarom ili onkologom na  011/ 35 73 592 i 062/ 55 77 12.

K-9 Immunity™

Order Now Image

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas