Pitanja i odgovori o K-9 Immunity™

1) Da li je  K-9 Immunity™ lek?

Ne, K-9 Immunity™ je veterinarski dijetetski suplement, i namenjen je poboljšanju odbrambenog sistema pasa koji imaju ozbiljnih problema sa zdravljem. Maksimalno poboljšanje funkcije imuniteta jedan je od najvažnijih koraka koji možete da preduzmete da biste osigurali najbolje moguću brzinu i šanse za uspeh izlečenja raka vašeg psa. Što je odbrambeni sistem vašeg psa jači, on će se brže povratiti od ozbiljne bolesti kakva je rak.  

2) Da li veterinari u SAD-u koriste K-9 Immunity™ u lečenju raka kod pasa?

K-9 Immunity™ brzo postaje cenjen u veterinarskoj industriji. Ali još uvek je relativno nov, a malo veterinarskih škola podučava imunomodulacionu terapiju. Iako je u pitanju talas budućnosti u terapiji lečenja raka kod pasa, mnogi veterinari još nisu čuli za ovaj dodatak lečenju. Imamo i stranicu čija je svrha informisanje veterinara o K-9 Immunity™. Postoji i cela knjiga besplatno dostupna na internetu, koju je Vlada Velike Britanije izdala o ovoj vrsti lečenja.  

3) Da li svaki pas može da koristi K-9 Immunity™?

Da, K-9 Immunity™ je bezbedan i potpuno prirodan. Može se koristiti kao svakodnevna dopuna ishrani bilo kog psa, bez obzira na njegovu starost i veličinu. Takođe ima potvrdu Ministarstva poljoprivrede SAD-a da je organski proizvod, tako da možete biti sigurni da je K-9 Immunity™ najbolji mogući veterinarski suplement koji se može kupiti.

4) Da li psi koji prolaze tradicionalnu terapiju mogu bezbedno da koriste K-9 Immunity™?

Apsolutno. K-9 Immunity™ često povećava efikasnost drugih opcija lečenja. Ali rak je ozbiljna bolest, i ako želite da dodate K-9 Immunity™ lečenju vašeg psa, trebalo bi o tome da porazgovarate sa veterinarom. To isto važi i za bilo koji drugi biljni i drugi dodatak koji želite da koristite dok je vaš pas podvrgnut konvencionalnom lečenju.

5) U slučaju raka kod pasa koliko treba da koristimo K-9 Immunity™ pre nego što primetimo rezultate ?

Većina pasa (75%+) reaguje tokom prvih 10 dana tretmana. K-9 Immunity™ veoma brzo deluje, i ako u prvih par nedelja ne primetite značajne rezultate, velike su šanse da vaš pas neće reagovati na ovu vrstu terapije.

6) Da li se K-9 Immunity™ proizvodi u Americi?

Da, K-9 Immunity™ se pravi u Americi, i koriste se samo materijali koji imaju potvrdu o organskom poreklu od strane Ministarstva poljoprivrede SAD-a. Iako se danas na tržištu mogu naći mnogi suplementi namenjeni odbrambenom sistemu, K-9 Immunity™ je jedini proizvod te vrste koji se proizvodi u Americi. On je kombinacija preko 200 heteropolisaharida imunomodulatora dobijenih iz šest različitih vrsta medicinskih pečurki.

7) Vidim tolike suplemente za koje se tvrde da su efikasni samo na osnovu laboratorijskih istraživanja. Da li je K-9 Immunity™ klinički testiran i da li je patentiran ili na neki drugi način jedinstven?

Jeste. K-9 Immunity™ je potpuno jedinstvena i nova vrsta veterinarskog dijetetskog suplementa. Jedinjenja u K-9 Immunity™ su testirana u velikom broju različitih istraživanja. Primarno su testirana na ljudima kao dopuna konvencionalnoj terapiji protiv raka. Rezultati svih studija bili su neverovatno dobri. K-9 Immunity™ se trenutno nalazi na listi čekanja za patente u SAD-u i u svetu.

K-9 Immunity™

Order Now Image

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas