K-9 Transfer Factor™: Neka pitanja i odgovori

Šta su transfer faktori?
"Transfer faktori " su jedinjenja koja proizvodi telo, a koja su neophodna za pravilno funkcionisanje imuniteta. Svi sisari proizvode transfer faktore, ali u slučajevima kancera sposobnost tela za proizvodnju dovoljno transfer faktora često je smanjena. K-9 Transfer Factor™ je posebno formulisan suplement za pseću upotrebu koji zajedno sa K-9 Immunity™ poboljšava funkcionisanje imunološkog sistema. Sam za sebe, K-9 Transfer Factor™ ne utiče mnogo na ishod raka kod pasa. Ali njegova prava vrednost je u tome što poboljšava apsorpciju i biološku upotrebljivost imunomodulatora iz K-9 Immunity™.

Transfer faktori su klasa malih molekula proteina koji se vezuju za heteropolisaharide imunomodulatornih jedinjenja, i premošćuju prazninu između receptora imunoloških ćelija i heteropolisaharida. Kada se koristi uz K-9 Immunity™, dolazi do zajedničkog efekta koji je veći od efekta svakog proizvoda posebno, i time se opšti uspeh znatno povećava. Iako K-9 Transfer Factor™ nije apsolutno neophodan, TOPLO se preporučuje njegovo korišćenje uz K-9 Immunity™ jer se tako psu pruža najbolja prilika da pozitivno reaguje na lečenje.

Order Now Image

Šta je sa raznim transfer faktorima “za humanu upotrebu” koji se nude?
Na tržištu postoji mnogo vrsta transfer faktor proizvoda različitih proizvođača, i domaćih i stranih. Neki od njih reklamiraju da su “za humanu upotrebu”, dok su neki za pseću. Iako svi oni funkcionišu sa K-9 Immunity™, Aloha Medicinals je uložila više od tri godine na istraživanje i razvoj vrhunskog transfer faktora za pseću upotrebu, radi maksimalnog dejstva. Iako je Aloha Medicinals prethodno preporučila Transfer Factor Plus od firme 4 Life Research, njihov novi K-9 Transfer Factor™ je više od dvaputa potentniji. I u obliku je oblande sa ukusom jetrica koja se lako daje psu, a radi maksimalne efikasnosti pored faktora transfera sadrži i antitumorska jedinjenja IP6 i SOD.

Da li Aloha Medicinals proizvodi K-9 Transfer Factor™?
Da. Nakon više od tri godine istraživanja i razvoja Aloha Medicinals je konačno usavršila najefikasniji stepen Transfer Faktora za korišćenje kod pasa koji se bore protiv raka. Transfer faktori koji se nalaze u K-9 Transfer Factor™ dobijeni su iz izvora goveđih i ptičijeg porekla. K-9 Transfer Factor™ takođe sadrži optimalne nivoe IP6 i SOD koji povećavaju efikasnost transfer faktora.

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas