K9 Immunity Plus™


K9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula imunosuplementa K9 Immunity™. Pojavom K9 Immunity™ 2005. godine, učinjen je ogroman korak napred u lečenju raka kod pasa. Dugo se zna da hemoterapija, operacija i radijacija ne leče rak, već samo uklanjaju aktivnu masu tumora. Navedene terapije se uopšte ne bave uzrokom, odnosno lošim funkcionisanjem imuniteta zbog koga i dolazi do pojave raka. Pojavom K9 Immunity™ sve se promenilo. Dobili smo mogućnost da probamo i preokrenemo loše funkcionisanje imuniteta, izazovemo reakciju tela na rak kao napadača, i omogućimo telu da organizuje sopstvenu odbranu, uz druge oblike lečenja koji se koriste, poput hemoterapije ili operacije. Drugim rečima, standardne metode lečenja raka nisu dovele i nisu mogle da dovedu do izlečenja, one su samo pomagale da se napredovanje raka uspori uklanjanjem abnormalnih ćelija. Čak i nakon uklanjanja tumorske mase skalpelom ili hemoterapijom lekovima, isti uzrok, loše funkcionisanje imuniteta zbog koga se rak uopšte i razvio ostajalo je u telu. Pošto je prvobitan uzrok još uvek aktuelan, postoji bukvalno 100% šanse da se rak vrati. A rak koji se ponovi nakon lečenja pacijenta hemoterapijom sledeći put se uvek teže kontroliše. To je značilo lošu prognozu za pacijenta sve do otkrića imunoaktivnih polisaharida u Japanu 80-ih godina prošlog veka.

Iako su ova imunostimulatorna jedinjenja u širokoj upotrebi svuda u svetu kao druga ruka pristupa za lečenje raka kod ljudi, u SAD je praktično nemoguće da kompanija dobije odobrenje za proizvodnju leka iz prirodnih sastojaka, bez obzira da li lek funkcioniše ili ne. Odnosno, iako svaka druga zemlja ima bolje stope remisije raka od SAD, ova često korišćena prirodna imunomodulatorna jedinjenja (poput lentinana i PSK-a) retko se viđaju u našem medicinskom sistemu. Imunomodulatorni pristup lečenju raka počeo je da se uči na medicinskim i veterinarskim fakultetima tek u poslednjih par godina.

Tokom svojih istraživanja PSK-a i lentinana Aloha Medicinals je slučajno otkrila da imunomodulatorna jedinjenja bolje funkcionišu kod pasa nego kod drugih životinja. Iz nekog razloga psi odlično reaguju na imunomodulatornu terapiju. Nakon tog otkrića, predstavili smo K9 Immunity™ veterinarskoj zajednici. K9 Immunity™ je prosto naš najprodavaniji proizvod za humanu imunomodulaciju u veterinarskom pakovanju. Baš poput proizvoda za ljude, K9 Immunity™ dolazi u flašicama sa po 84 kapsule. 

Sledeće bitno otkriće predstavljalo je način na koji se imunoproteini koje stvara telo povezuju sa imunoaktivnim polisaharidima u K9 Immunity™, i zajedno pokreću molekul neophodan za aktivaciju različitih vrsta ćelija imuniteta. Prvi od ovih malih novootkrivenih imunoaktivnih proteina nazvani su transfer faktori. U pitanju su određeni proteini koje stvara telo, a neophodni su za spajanje s imunoaktivnim polisaharidima radi formiranja takozvanog “molekula polisaharida s vezanim proteinima koji pokreće imunitet”, aktivne komponente koje se nalazi u krvi i aktivira sve reakcije imuniteta. Pošto su jedinjenja u K9 Immunity™ 100% netoksična i ne akumuliraju se u telu, možemo bez problema koristiti K9 Immunity™ u bilo kojim dozama. Ipak, ona će biti efikasna u onoj meri u kojoj je telo sposobno da proizvede odgovarajući transfer faktor, protein koji će se s njim formirati molekul i pokrenuti imunitet. Srećom transfer faktori su samo jednostavni mali proteini, i lako se apsorbuju kroz želudac. To je dovelo do otkrića da dodatak Transfer faktora uz K9 Immunity™ pruža daleko bolje rezultate od upotrebe samog K9 Immunity™. Uskoro je istovremena upotreba K9 Immunity™ i proizvoda koji sadrže transfer faktor postala standardni protokol lečenja. Obično se koriste sa izvorom Omega 3 masnih kiselina, poput ribljeg ulja, pošto ta kombinacija daje najveći stepen uspešnosti kod lečenja pasa s rakom.

Ipak, ovo zahteva korišćenje tri zasebna proizvoda, a nije uvek lako navesti bolesne pse da uzmu svoj lek. Mnogi su pitali stručnjake koji rade u fabrici Aloha Medicinals da li bi mogli da naprave formulu koja sadrži sve aktivne sastojke u obliku doza koja se lako daju. Raspitivanja su dovela do razvoja K9 Immunity Plus™, mekanog proizvoda za pse koji se žvaće poput poslastice, a sadrži imunoaktivne polisaharide iz K9 Immunity™, imunoproteine iz K9 Transfer Factor™, i Omega 3 masne kiseline iz K9 Omega™ u obliku koji se lako koristi. K9 Immunity Plus™ proizvodi se od sirovih materijala istog farmaceutskog nivoa kvaliteta kao za ljude, 100% je proizveden u Americi bez uvoznih sastojaka, ali u obliku koji se puno lakše daje bolesnom psu. U pitanju su veoma ukusne, meke pločice za žvakanje, poput komada kobasice s kojom većina pasa ne bi imala problem. Puno se lakše daju od kapsula koje pas već bolestan od raka i slab od ostalih lekova treba da proguta.

K9 Immunity Plus™ se pakuje u tri veličine, u skladu s težinom psa. Postoji u pakovanjima za pse s manje od 13 kg, 14-31 kg, i za pse koji imaju više od 31 kg. Pošto je K9 Immunity Plus™ formula koja sadrži nekoliko proizvoda u jednom, takođe je jeftinija od tri zasebno kupljena proizvoda.


Isti aktivni sastojci – Isti veliki efekti – Potpuno novi oblik koji se lako daje. K9 Immunity Plus™

Počnite s vašim psom već danas!

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas