Olakšajte svom psu bolove u zglobovima


K-9 FullFlex™ je apsolutno najpotentniji proizvod za olakšanje bolova u zglobovima kod pasa na svetu danas - 100% garantovano!

Šta čini K-9 FullFlex™ najboljim proizvodom za negu zglobova danas? Kao i kod ljudi, dotrajalost koja dolazi s godinama vodeći je uzrok problema s zglobovima i pokretljivošću kod pasa. Savremena nauka pružila nam je uvid u stvaran proces propadanja zglobova, što nam je omogućilo da formulišemo višestruke mehanizme dejstava koji se mogu naći u K-9 FullFlex™. I baš taj višestruki pristup problemu dovodi do brzog i suštinskog olakšanja kod vašeg psa i daje K-9 FullFlex™ veliku prednost nad svim ostalim proizvodima na tržištu.

On je garancija da će vaš pas osetiti neposredno i dugotrajno olakšanje bolova u zglobovima prouzrokovanih starenjem i artritisom, kao i da će imati dugoročne osnove za obnovu i oporavak obolelih zglobova. Naše istraživanje pokazuje da se kod više od 90% pasa koji koriste K-9 FullFlex™ primeti dramatično poboljšanje u roku od 5 do 7 dana od početka korišćenja! Vrlo brzo ćete moći da vidite da se pas lakše kreće, trči i skače poput šteneta, i da je uopšteno gledano srećniji i zadovoljniji! Konačno postoji nešto što možemo učiniti da bismo pomogli našim ostarelim prijateljima da žive bolje – K-9 FullFlex™ !

Šta tačno K-9 FullFlex™ sadrži i kako funkcioniše svaki od sastojaka:

 • Koncentrat novozelandske zelene dagnje - sadrži jedinstvene Omega-3 polinezasićene masne kiseline koje ne mogu da se nađu bilo gde drugde u prirodi, a za koje je istraživanje pokazalo da smanjuje upalu i osećaj nelagode u zglobovima vezane za artritis i starenje.
 • Ekstrakt tamjana – Prirodno NSAIL jedinjenje za olakšanje bolova koje utiče na iste receptore kao morfijum- koji pruža najveće i najdugotrajnije olakšanje od bolova među svim jedinjenjima. I to potpuno bezbedno!
 • Organski nano-kalcijum glukonat kompleks - To je organski kalcijum u obliku koji iznosi 1/5 veličine crvenih krvnih zrnaca i omogućuje neposrednu apsorbciju i prenos pravo do bolnih i ostarelih zglobova. Bavi se direktno izvorom problema i pomaže najbrže obnavljanje oslabljenih zglobova.
 • Glukozamin i kondroitin – Ovo su dobro istraženi glavni strukturni sastojci koji dokazano pomažu obnavljanje hrskavice, podmazivanju zglobova i poboljšanju opšteg zdravlja zgobova.
 • Prirodni proteini membrane ljuske jajeta (ESM) – Ukoliko postoji jedan “čarobni sastojak” u K-9 FullFlex™ koji ga zaista čini boljim od bilo kog proizvoda za zglobove, to je ovaj! Membrana ljuske jajeta (ESM) je tanak gumičast sloj koji se može naći samo u ljusci jajeta. Što se tiče zdravlja zglobova, ima neverovatna medicinska svojstva:
  Kliknite ovde za dalje informacije o ESM [PDF]
  • Kolagen – je fibrozni protein od kritične važnosti za hrskavicu i vezivno tkivo. Kolagen daje hrskavici snagu i elastičnost.
  • Elastin – je još jedan protein od kritične važnosti za hrskavicu i zdravlje zglobova, posebno strukturu kičmenog stuba. Kao što mu ime kaže, elastin je materija koja daje zglobovima elastična svojstva i sposobnost vraćanja u prvobitni oblik nakon istezanja
  • Hijaluronska kiselina, glukozamin, kondroitin i drugi glikozaminoglikani (GAG) – su polisaharidi i predsavljaju strukturne komponente od vitalnog značaja svih vezivnih tkiva, a što je najbitnije zglobova. Molekuli GAG su visokoviskozne tečnosti koje se nalaze u čaurama zglobova, podmazuju i apsorbuju udare i tako štite kosti od direktnog međusobnog kontakta. Posebno su bitni kod starijih pasa jer ne samo da olakšavaju propadanje vezano za artritis, već i svakodnevne bolove vezane za starenje.
  • Transformacioni faktor rasta-β – Ovaj protein igra ključnu ulogu u obnavljanju tkiva, omogućuje obnavljanje zglobova i stvaranje (rast) nove površine zglobova.
  • Desmozin i izodesmozin – su dva manje poznata peptida odgovorna za elastična ili “gumena” svojstva elastina, i predstavljaju GLAVNI faktor u sposobnosti zglobova da kompresuju i povrate se bez bola i dodira među kostima.
  • Prirodni ESM je jedan od najvažnijih, a skupih, sastojaka dostupnih danas. Time se ograničava njegova primena u većini drugih proizvoda za negu zglobova kod pasa. Količina ESM uslovljava cenu K-9 FullFlex™, ali on je jedan od glavnih faktora zbog kojih se K-9 FullFlex™ zaista ističe među svim ostalim proizvodina za zglobove danas. Zar vaš pas nije toga vredan? S punih 100 mg ESM-a u svakoj pločici, rezultati su primetni gotovo odmah, a uz kontinuiranu upotrebu postiže se bolje dugogodišnje zdravlje zglobova.
 • Hijaluronska kiselina (HA) – Dodali smo dodatnih 10 mg hijaluronske kiseline svakoj pločici, pored HA koja se prirodno nalazi u ESM-u, jer HA služi kao zajednički lubrikant, i smanjuje upalu, što dovodi do bržeg izlečenja i manje bola u zglobovima.
 • Dikalcijum fosfat - Dobijen iz goveđih kostiju, glavni je sastojak svih koštanih struktura. Obezbeđuje sirovu materiju neophodnu psima za obnavljanje pohabanih i oštećenih zglobova i povećanje jačine kostiju.
 • Stearinska kiselina - Ovo je prirodna zasićena masna kiselina iz goveđe masti koja deluje kao lubrikant – povećava mekoću zglobova. K9 Immunity™ - to je patentirani sastojak za povećanje imuniteta koji ubrzava proces oporavka i obnavljanja i pomaže telu da poboljša odbranu od daljeg habanja i tarenja sve starijih zglobova.
 • Transfer faktori i imunoproteini prečišćeni iz Colostrum APS-40 – Pospešuju apsorbciju gorenavedenih aktivnih sastojaka i potpomažu imunopoboljšanu zaštitu zglobova.

K9 FullFlex™ dolazi u dve veličine

K9 FullFlex™ - za pse s manje od 18 kg i K9 FullFlex™ - za pse s više od 18 kg

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas