Antioxidant Info

Istraživanje otkriva da terapija antioksidansima ne ometaju lečenje radijacijom

Napomena: Premda K9 Transfer Factor i K9 Immunity nisu antioksidansi, mnogi kupci i onkolozi smatraju da tokom hemoterapije i terapije zračenjem treba prestati s unosom antoksidanasa. Najnovija istraživanja pokazuju da je to pogrešno. Mi mislimo da tokom terapije treba nastaviti sa unosom tih suplemenata. Naravno, kada je u pitanju lečenje vašeg psa, uvek se preporučuje da slušate savete veterinara.

Studija pokazala da nema razlike u rezultatima kod pacijenata obolelih od raka prostate DATUM IZLASKA: 11/9/06

Američki centri za lečenje raka

ČIKAGO, 9. novembar 2006.

Prema otkrićima istraživanja prezentovanim ovog vikenda na Trećoj međunarodnoj konferenciji Društva za integrativnu onkologiju u Bostonu, oboleli od raka mogu dobiti hranljive materije od vitalne važnosti iz antioksidanasa, a bez rizika od ometanja tretmana zračenja. Društvo za integrativnu onkologiju je neprofitna organizacija onkologa i ostalih zdravstvenih radnika koji proučavaju i integrišu efikasne komplementarne terapije lečenja raka.

Studija “Efekat istovremenih naturopatskih terapija na reakciju kliničkog tumora na terapiju eksternim zračenjem kod raka prostate” sprovedena je od strane istraživača u Američkim centrima za lečenje raka, a posmatrani su nivoi PSA pacijenata obolelih od raka prostate nakon primanja terapije zračenjem. Istraživači su otkrili da nema razlike između pacijenata koji su uzimali antioksidanse i onih koji nisu. Antioksidansi korišćeni u studiji su ekstrakt zelenog čaja, melatonin, visokopotentni multivitamini, vitamin C i vitamin E.  

Američki centri za lečenje raka odabrali su ovu studiju da bi izrazili svoju zabrinutost povodom korišćenja dijetetskih suplemenata u kombinacji sa konvencionalnim terapijama za lečenje raka. Studija je izrazila zabrinutost da bi antioksidansi mogli ometati nivoe oksidacije ćelije raka koji doprinose ubijanju tumora u hemoterapiji i terapji zračenjem.

“Ova studija pruža dokaze da antioksidansi, kao komplementarna terapija u lečenju raka, ne ometaju terapiju eksternog zračenja”, rekao je dr Timoti Berdsol, potpredsednik za integrativnu medicinu Američkih centara za lečenje raka i glavni autor rada. “Antioksidansi su jedna od mnogih komplementarnih i alternativnih terapija koje su od ključnog značaja u borbi protiv raka danas.”

Lečenje raka naprednim tehnikama radijacije, hemoterapijom i operisanjem ostaje i dalje najbolja opcija za pacijente, gledano sa stanovišta medicine. Ali propratne pojave ovakvih tretmana mogu i fizički i emocionalno uništiti pacijenta. Kroz potpuno integrisan model brige o osobi, kombinovanjem onog najboljeg iz tradicionalne medicine sa naučno podržanim komplementarnim i alternativnim terapijama, čini se da pacijenti bolje žive.

“Kod lečenja raka u današnje vreme moramo da gledamo izvan tradicionalnog fokusa i lečenja samog tumora”, rekao je Berdsol.  “Oboleli od raka prvi će vam reći da to nije dovojno. Integrisan, celovit i ličan pristup raku visoko se ceni, toliko da oboleli od raka i njihovi skrbnici sami traže komplementarne ili alternativne načine lečenja.”    

Više od 80 procenata obolelih od raka kažu da koriste neku vrstu komplementarne ili alternativne terapije, mnogi od njih bez medicinskog nadzora. Ipak, uzimanje suplemenata bez nadzora predstavlja ogroman rizik po bezbednost pacijenta.  Neki ljudi oboleli od raka, na primer, uzimaju kantarion da bi umanjili osećaj depresije. Ali kantarion može da ometa delotvornost nekih oblika hemoterapije, i na kraju pacijentima više šteti nego što koristi.

Džon Č. Vilijams, Jr, pacijent iz Ridsvila, Džordžija koji je preživao rak, veruje da je preživeo lečenje zahvaljujući potpuno integrisanom pristupu. “Ne znam šta je bilo strašnije, dijagnoza raka ili kada mi je doktor rekao za lečenje”, rekao je Vilijams. “Moj izbor je pao na celoviti pristup osobi u Američkim centrima za lečenje raka, jer su koristili ishranu, suplemente, fizikalnu terapiju i ostale vidove terapije da bi mi pomogli da očuvam snagu tela, uma i duha.”  

K-9 Immunity™

Order Now Image

K-9 Immunity™ je prvi izbor

K-9 Immunity™ i K-9 Immunity Plus™ su suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima tokom tretmana u borbi protiv raka, ili za pse koji su suočeni sa ozbiljnim zdravstvenim teškoćama. To su najmoćniji proizvodi za jačanje imuniteta za pse na tržištu, i toliko smo sigurni da će pomoći vašem ljubimcu da je 100% zagarantovano zadovoljstvo naših korisnika. Ovo su najbolji suplementi za jačanje imuniteta namenjeni psima koji se mogu nabaviti na tržištu.

Opširnije

K-9 Immunity Plus™

K-9 Immunity Plus™ je nova i unapređena formula suplementa za jačanje imuniteta, K-9 Immunity™. Sa pojavom K-9 Immunity™ na tržištu 2005. godine, došlo je do velikog iskoraka u tretmanima lečenja raka kod pasa. Poznato jeda hemoterapija, hirirgija i zračenje ne leče rak, već samo pomažu u uklanjanju mase zaražene tumorom. Ovi tretmani se ne bave postojećim problemom disfunkcije imuniteta koji je na prvom mestu uzrokovao pojavu raka.

Opširnije

Zagarantovana bezbednost

Ne možemo da garantujemo da će ovaj proizvod ili bilo koji drugi medikament izlečiti rak kod vašeg psa. U medicini nema garanicije. Teško je verovati bilo kojoj kompaniji koja iznosi takve tvrdnje. Ono što mi garantujemo je da mi nudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, proizvedene u Americi od potpuno prirodnih i USDA Sertifikovanih organskih sastojaka.

Vesti o K9 Immunity™ se brzo šire

K9 Immunity™ u štampanim i online medijima

Napomena

Bez obzira na to kako se naši proizvodi koriste u drugim zemljama, ili bilo šta što ste možda čuli ili pročitali, po FDA zakonu u Sjedinjenim Američkim Državama, protivzakonito je da proizvođač navodi bilo kakve medicinske trdnje za zadravstvene suplemente. Nijedan od proizvoda koji se prodaje na ovom sajtu nije prošao procenu od strane FDA. Sve tvrdnje iznete na sajtu MyDogImmunity.com su namenjene isključivo u informativne svrhe. Naši proizvodi nisu namenjeni za dijagnozu, tretman, lečenje ili sprečavanje bilo koje bolesti. Zdravstvene odluke su isuviše važne da bi se donosile bez saveta zdravstvenog radnika. Pozivamo vac i podstičemo da ove informacije podelite sa svojim lekarom. Raspoloženi smo da podelimo rezultate naših istraživanja sa svima koji su zainteresovani.

Preporučujemo

Pratite nas